over keuzes, stilte en beweging

In de afgelopen jaren was het best stil bij Weldaad.

Er waren grote veranderingen: Grytsje (de creatieve bestuurder én uitvoerder 😉 ging meer werken, trouwde, verhuisde, kreeg een samengesteld gezin, kluste en klust nog steeds in huis en tuin. Onder meer.

Dat versterkte de herbezinning: hoe dien ik de wereld, jou en mezelf het mooiste en beste?

Wel, het antwoord: 😊 Weldaad blijft voorlopig op het huidige sudderpitje.

Ze verzorgt nog steeds aromatherapeutische bestellingen van de trouwe en nieuwe klanten. Naast etherische oliën zijn er basisoliën, geurmengsels en -sprays en geurverspreiders. En mengsels op maat. Het beste bestel je via email (info@weldaad.nl) of het contactformulier van de site.

Het plan om een mooie, complete, aantrekkelijke webshop te bieden is losgelaten. Het zou betekenen dat Grytsje veel van haar tijd zou besteden achter de computer, en er nog meer pakjes verstuurd wouden worden (terwijl dat op deze plek niet meer kan met de fietskoeriers).

Feit is, dat ze liever creëert, liefst buiten in het groen. Ook is het staan op markten en festivals tot een minimum teruggebracht, dat blijft waarschijnlijk zo. Als er weer ruimte is voor workshops hoor je het op de website – en hier.

Met de tijd die hierdoor vrij komt, werkt Grytsje van Weldaad aan een aromatisch- en voedselbos (zie www.voedselbosvries.nl). Op naar een lokaal aanbod van wat op deze plek van de aarde mogelijk is aan aromatherapeutische producten en diensten.

En die mooie foto maakte Grytsje’s dochter. 💚